SEDAŞ’TAN ÖRNEK PROJE
 İş güvenliği eğitimlerini tamamlayan her çalışan için SEDAŞ, Çekül Vakfı aracılığı ile bir ağaç fidanı dikilmesini sağlayacak.

 

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de sosyal sorumluluk kapsamında, doğanın korunması, erozyonun önlenmesi ve gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakılması adına çevresine artı değer katacak bir projeye başlarken, sayaç okuma ekipleri ile İş Güvenliği Ormanı Projesine start verdi.

 

İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Direktörü Selda Özaçar başarıyla işgüvenliği eğitimlerini tamamlayan çalışanları ayrı ayrı tebrik ederek iş güvenliği sertifikalarını ve çalışanlar için dikilmiş fidanların belgelerini kendilerine teslim etti. SEDAŞ çalışanları için iş güvenliği konusunda fidan bağışıyla farkındalık ve çalışanlarda olumlu motivasyon sağlarken, eğitimlerini başarıyla tamamlayan her çalışanı için Çekül Vakfına ağaç fidanı bağışında bulunacak. Toplam da 1675 çalışanın İş Güvenliği eğitimlerine katılımı sağlanırken her çalışan için ayrı ayrı fidan dikilmesini sağlayacak olan SEDAŞ, büyük bir İş Güvenliği Ormanını da oluşturacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817