SEDAŞ’tan Serdivan Belediye Başkanlığına Ziyaret
  
  

 Serdivan Belediyesi’nin yeni hizmet binasını hizmete alması ve yeni binada hizmet  vermeye başlaması nedeniyle yapılan nezaket ziyaretinde, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile görüşen SEDAŞ yönetim kurulu üyesi Petr Zakhoval ve  Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Binayı çok beğendiklerini ifade ederek,  “Belediye olarak çok güzel bir hizmet binası inşaa etmişsiniz. Gerçekten bu hizmet binası ferah ve iç açıcı bir yapıya sahip. Yeni hizmet binasında başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, Serdivan halkına ve Belediye çalışanları ile yöneticilerine hayırlı olmasını diliyoruz” dediler. Yusuf Alemdar da nezaket ziyareti nedeniyle SEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederek bina hakkında bilgiler verdi.

 

Alemdar, Belediye binasının kendine özgü mimarisi olduğunu belirterek, binanın başka bir yerde benzerinin olmadığı ve 10 milyon TL’ye mal olan belediye hizmet binasının, farklı ve özgün mimari yapısıyla da dikkat çektiğini vurguladı. Alemdar, “Binanın 10 bin metrekare kapalı alanı var. Bina fotokopi çekilerek yapılmış bir bina değil. Osmanlı, Selçuklu ve modern  mimarinin izlerini taşıyor. Yeni hizmet binası içerisinde 465 kişilik kapasitesiyle, seminerler, konferanslar, tiyatro gösterileri ve diğer tüm kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kültür ve Kongre Merkezimiz yer alıyor. Bu merkez Serdivan’da kültür hayatına ayrı bir zenginlik katacak. Vatandaşa rahat ve seri bir hizmet alabilmesi için her türlü ayrıntı düşünüldü. Binada ayrıca bir düğün salonu da var.” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817