Sedaş’tan vatandaşa rekor fatura
 Vatandaşları mağdur etmesi ile gündemden hiç düşmeyen Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi(SEDAŞ) öyle bir şeye imza attı ki, yenilik-yutulur cinsten değil.

Her ay 100-200 arasında elektrik faturası gelen Yunus Kandal isimli vatandaşa tam 24 bin 193 lira 90 kuruş(24193.90) liralık elektrik faturası çıkardı. Kendisine çıkarılan bir aylık fatura bedelini gören vatandaş şok geçirdi. Soluğu elektrik idaresinde alan vatandaşın şimdi faturası incelemeye alındığı bildirildi. Her ay kendisine 100-200 lira arasında fatura geldiğini belirten vatandaş, 'Böyle bir skandal ne görüldü, ne de duyuldu. SEDAŞ, hata üzerine hata yapıyor. Özelleştirme, güzelleştirme diyenler bu durumu görmüyorlar mı?' diye tepki gösterdi.

Yunus Kandal, normal bir şekilde evde tüketilebilecek en yüksek oranda fatura gelmesini bile normal karşılayabileceğini, tasarrufa dikkat etmesine rağmen böyle bir faturanın kesilmesine anlam veremediğini söyledi. Fatura ile ilgili itirazını yapan Yunus Kandal’a, inceleme yapılacağı ve sonucun kendisine iletileceği söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817