SEDAT ONARAN PARKI AÇILDI
  

İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor. Şimdiye kadar 200’den fazla parkın yapıldığı İzmit’te Turgut Mahallesi’ne de  yeni bir park kazandırıldı. İzmit Belediyesi tarafından Turgut Mahallesi İsmail Gaspıralı Caddesi’nde  yaptırılan ve Mimar Sedat Onaran’ın adı verilen park düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılışını mahalle sakinleriyle birlikte yapan Başka Doğan” nerede boş bir yer bulsak orasını ya park olarak ya da yeşil alan olarak  değerlendiriyoruz. Şimdiye kadar 200’den fazla  yeni parkı halkımızın hizmetine sunduk. Bizler için park yapmak kolay. Zor olan park yapacak yer  bulamamaktır” dedi.

 

 Doğan, vatandaşlardan 7 Haziran’daki seçimlerde ülkedeki yatırımların ve istikrarın devamından yana oy kullanmalarını da isteyerek” ülkemiz her geçen gün gelişip büyüyor. Eskiden İMF kapılarında uç kuruş  borç için dileniyorduk. Bu gün ise biz İMF’ye borç veriyoruz. Ülkeyi istikrarsızlığa sürükleyecek, geçmişteki başarısızlıkları tescillenmiş kişilere güvenmeyin. Bütün çabamız ülkemizin daha da gelişmesi, çocuklarımızın çok daha iyi ortamlarda yaşaması içindir” şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri de yapılan hizmetler için Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817