Sedat Yücel  Hasaneyn köyündeki Kore gazisi Recep Erenkaya’yı ziyaret etti

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olan 81 Yaşındaki Kore gazisi Recep Erenkaya, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yöneticilerine teşekkür etti. Ziyarette bir süre sohbet edildikten sonra bir açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.

Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında da, yine aynı inanç ve kararlılık vardır. Bizler bunun bilincindeyiz; bu bakımdan bu ülkenin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi, bu yüce mertebeye ulaşan kahramanlarımızın tümünü, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz.

Bize şehit ve gazilerimizden miras kalan Cumhuriyetimizi, birlik ve bütünlük içinde koruyacak, demokrasiden, hukuktan ve özgürlüklerden geri adım atmadan bu ülkeyi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817