Sefa Sirmen: “Karaosmanoğlu’nun canı çok acıyacak”
Sefa Sirmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun, partisi tarafından hala resmen aday olarak açıklanmamasına dikkati çekerek şunları söyledi: “Sayın Karaosmanoğlu ile aramız birkaç ay öncesine kadar çok iyiydi. Büyükşehir’in yaptığı projeleri bana gösteriyor, benimle birlikte dolaşıyordu. Bu durumun Ankara’nın kulağına gittiğini düşündüğünü sanıyorum. Benimle arası iyiydi. Sonra ne oldu bilmiyorum"

“ANTİKKAPI TUTUKLULARINA GİTSEYDİ”

Sefa Sirmen, Karaosmanoğlu’nun “İSU davasından tutuklananları ziyaret ettim. Canım çok acıdı” şeklindeki sözleri üzerine de şu değerlendirmeye yaptı: “Geçtiğimiz yıllarda Antikkapı davasında Karaosmanoğlu soyadını taşıyan sanık tutuklanmıştı. Sayın Başkan, İSU davasından cezaevine girenlerden önce, Antikkapı davasından cezaevine giren akrabasını ziyaret etseydi. Sayın Başkan’ın canı, 30 Mart’tan sonra daha çok acıyacak. CHP sadece İzmit’i değil, Büyükşehir’i de kazanacak. İşte o zaman hesap dönemi başlayacak. Karaosmanoğlu, pek çok şeyin hesabını veremeyecek. Ben, hakkımdaki iddialarla ilgili hukuk önünde bütün hesapları verdim geliyorum. 30 Mart’tan sonra, Karaosmanoğlu’na da hesap sorulacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817