Sefa Sirmen: MİA, esnafı bitirecek
 

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, il başkanı Yalçın Kuşkan, belediye başkan aday adayı Aysun Erenkaya ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Murat Özdağ ve yönetimini ziyaret etti. Sefa Sirmen ve beraberindekiler Murat Özdağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı.  Ziyaret oldukça samimi ortamda gerçekleşirken taraflar hem sohbet etti hem de İzmit'i konuştu. Murat Özdağ ve yönetiminin göreve geldikten sonra başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Sirmen, Özdağ'a başarıların devamını getirmesi dileğinde bulundu.

OTOPARKA VERİLDİ
30 Mart'ta Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir yerel seçimin yapılacağına dikkat çeken Sirmen, “Geçmişte İzmit'in sorunlarını biz çözdük. Yeni dönemde de daha iyi projelerle geliyoruz. 10 yıldır İzmit'i iyi yönetemediler” dedi. Çarşı esnafının sorunlarını bildiklerini ve 30 Mart'ta görev verilmesi halinde bunları çözeceklerini ifade eden Sirmen, “Esnafın en önemli sorunu dükkanının önünün otoparka verilmesi ve kendi aracını dahi yanaştıramaması. Biz en sıkıntılı dönemde bile bunu yapmadık. İnsanları fiyatını düşük tuttuğumuz katlı otoparklara yönlendirdik” dedi.

MİA, ESNAFI BİTİRECEK
Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenen ancak başta projenin  yapılacağı Sanayi sitesi esnafı olmak üzere toplumun bir çok kesiminden tepki gören merkezi iş alanları(MİA) projesiyle ilgili konuşan Sirmen, “MİA projesi çarşı esnafını bitirme projesidir.  Sanayi nereye kaldırılacak belli değil. Projenin alt yapısı hazır değil. Belediyenin  proje için çok geniş bir alanda kamulaştırma yapması mümkün değil. Ömer Türkçakal Bulvarı mevcut trafiği kaldıramazken MİA'nın yükünü nasıl taşıyacak.  MİA tam bir cinayettir” açıklamasında bulundu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren Murat Özdağ, CHP'lilere teşekkür etti. Herkesin hizmet etmek için göreve talip olduğunu ifade eden başkan Murat Özdağ, her zaman daha iyi çalışacakları kendi hazırladıkları projelere kulak verecek siyasetçilerin seçilmesini istediklerini dile getirdi. Bir süre sohbet eden CHP'liler daha sonra KOTO'dan ayrıldı.  Murat Özdağ karşılamada olduğu gibi Sirmen ve beraberindekileri kapıya kadar uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817