banner2779
banner2752
banner2750

Sefa Sirmen “Rakibimiz Erdoğan”
CHP'den İzmit Belediye Başkan aday adayı olan Sefa Sirmen, mahalleleri gezmeyi sürdürdü. Sirmen ve ekibi ilk olarak 42 Evler Mahallesi'nde bulunan Park Kafe'de vatandaşlarla bir araya geldi. Sirmen'i burada büyük bir coşku ile karşılandı. Sirmen'in toplantısında belediye başkan aday adayı iken Sirmen lehine çekilen Bozkurt Uslu da katıldı. 
 
KISKANÇLIKLA YAPTILAR 
CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen, "Birçok kaynak üreten projeler yaptık. Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi yerine getirdik. 89 yılına kadar 36 yıl Yuvacık Barajının temeli atılmış ama öyle kalmıştı. Biz o barajı 30 ayda bitirdik. Rakiplerimiz kıskançlıkla yıllardır bu projeyi zayıflatmak için yapmadıklarını bırakmadılar. Barajın su yollarını değiştirerek suyu bitirdiler" şeklinde konuştu. 
 
SU İHTİYACIMIZ YOK 
2041 yılına kadar Kocaeli'nin su ihtiyacı olmadığını söyleyen Sirmen, "Şimdi ise Başbakanın damadının genel müdürü olduğu şirketle Sapanca Gölü'nde Yuvacık Barajına boru hattı döşettiler. Söylediklerinin hepsi yalan. Kocaeli'nin sanayi ve konutların ihtiyacı olan su ihtiyacı
90 milyon küp. Barajın kapasitesi ise 140 milyon küp. 2041 yılına kadar Kocaeli'nin su ihtiyacı yok" diye konuştu. 
 
50 KERE YAPMIŞTIK 
Metro ve raylı sistemlere de değinen Sirmen, "Metro raylı sistem hala duruyor, biz olsaydık bu projeyi 50 kere yapmıştık. Tren garı ile üniversite arasına aynı şey üniversite ile otogar arasına metro düzenlense İzmit'e canlılık gelir. Böyle 4 tane metro sistemi yapılsa bunun toplam maliyeti 2,5 milyar dolar. Şimdi öğrencilere yurt mu yaptılar? Şimdi cemiyetlere teslim olduk" dedi. 
 
KARŞIMIZDAKİ RAKİP ERDOĞAN 
Sirmen, "Bu seçimlerde başarılı olmak zorundayız. Gençlerimiz için kadınlarımız için bu seçimi almak zorundayız. Bunlar, kendinden olmayanları ezen bir anlayış var. Türkiye giderek başkalaşıyor. Ben kendimi sorumlu hissettim, bu seçimleri kazanmak zorunda olduğumu düşündüm ve onun için karşınızdayım. Bireysel hiçbir talebim yok. Karşımızdaki rakip Nevzat Doğan, Karaosmanoğlu değil Recep Tayyip Erdoğan" dedi.  
 
BELSA'YI GERİ ALMALIYIZ 
Sirmen, konuşmasını sürdürerek "Bizim bıraktığımız İzmit, Türkiye'nin örnek kentiydi. Şimdi ise Eğer AKP'li değilsen insanlık hakkın yok. Belediye kaynaklarını imkanı olmayan vatandaşlara ev sahibi olabilmek için katkı koyar ama bunlar zenginlere ev yapıyorlar. Örgütümüz ve halkımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu seçimlerde hata yapmadan mutlaka AKP'lilerden Belsa Plaza'yı geri almalıyız" diye konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751