banner2779
banner2752
banner2750

 SEFA SİRMEN’E BÜYÜK İLGİ
 CHP Merkez İlçe binası önünde gerçekleştirilen açıklama gövde gösterisine dönüşürken, kalabalık Hürriyet ve Cumhuriyet Caddeleri'ne taşınca trafik aksadı. 

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler öncesi aday adaylığı konusunda daha önce adı geçmemesine rağmen, başvurunun son günü son saatlerde Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen tarafından dosyası CHP İlçe Başkanlığı'na teslim edilen Sefa Sirmen, daha sonra yaptığı ilk açıklamada bu başvurudan haberi olmadığını söyledi. İlerleyen günlerde başvurunun resmiyet kazandığının açıklanması üzerine İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığını sözlü olarak da açıklayan Sirmen, akşam saatlerinde CHP İzmit Merkez İlçe Başkanlığı binası önünde gövde gösterisine dönüşen toplantı ile partilililerin karşısına geçerek ilk kez açıklamasını yaptı. 

Partililerin ve sevenlerinin akın ettiği açıklama sırasında kalabalık parti binasının sokağından Cumhuriyet ve Hürriyet Caddelerine taşınca burada ulaşım aksadı. Sirmen'e Kocaeli'deki CHP'nin tüm tanınmış simalarının destek vemeye geldiği görüldü. Mitinge dönüşen aday adaylığı açıklaması sırasında konuşan Sefa Sirmen, İzmit Belediye Başkanlığı döneminde imkansızlıklar içinde yaptığı hizmetleri hatırlattı. Tüm Kocaeli'nin Yuvacık Barajı sayesinde susuzluktan kurtarıldığını, bugün çok büyük imkanlara sahip olmalarına rağmen bir baraj bile yapamadıklarını söyleyen Sirmen, "Yuvacık Barajı'nı pahalı yaptığımızı söylediler. Yani bugün satmaya kalksalar 10 milyar dolar para verecek kurumlar var. Beni mahkemelerde süründürdüler. Ama beraat ettik, hem de iki defa beraat ettik. İzmitliler bizi hiçi bir zaman bırakmadı. Ben İzmitliler'e teşekkür etmek istiyorum. Biz asrın felaketini yaşadık, ama hemen ayağa kalktık ve yararlarımızı sardık. Biz bunları sizlerle yaşadık" dedi. 

Sefa Sirmen konuşmasında, kendi döneminde Türkiye'de parmakla gösterilen Kocaelispor'un 3'ncü lige düşürüldüğünü, ışığını söndürdüklerini belirtip, "İnşallah bıraktığımız yerden yeniden başlayacağız. Aday adaylarının hepsine başarılar diliyorum. Seçilecek her üyeye zaman başarılar diliyorum. Bundan sonra en büyük toplantıyı birlikte Belsa'da (Belediye binası) yapacağız. Hep birlikte İzmit'i parlayan yeni bir yer yapacağız. Artık İzmit hiçbir şekilde konuşulmuyor. İtibarımız sarsıldı. Yıldızımız düştü. Bu kadar kaynak hiç değerlendirilmedi. Bu yüzden CHP'lilere çok büyük görev düşüyor. Bu seçimlerde AKP'den kurtulmak için bizlerle omuz omuza çalışacak arkadaşlarımızı görüyorum. AKP'den kurtulmak için CHP'ye katılmak isteyen halkı görüyorum. Hepimizi büyük sorumluluklar düşüyor" diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751