Sefa Sirmen’e büyük şok!
 Sefa Sirmen İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı Döneminde, belediyenin açtığı akaryakıt ihalesine fesat karıştırmaktan dolayı 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılmıştır

Sefa Sirmen’in Belediye Başkanlığı sırasında 4 yıl (1997/2001) Boyunca Kocaeli İlinde 16 Adet Akaryakıt İstasyonu Olmasına Rağmen Akrabası Olan (Kayınbiraderi) Alpaslan Seymen’e Ait Akaryakıt İstasyonundan Piyasa Araştırması Yapmadan, İhalesiz,  Usulsüz Ve Haksız Bir Şekilde Akaryakıt Alması Dolayısıyla Kamuyu Zarara Uğratması Nedeniyle 3 Ekim 2013 Kocaeli 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2013/165 Esas Sayılı Dosyası İle 3 Ay 22 Gün Hapis Cezası Verilerek Mahkûm Edilmiştir. 

3 AY CEZA

Daha Önce mahkeme tarafından beraat kararı verilen dava da Yargıtay’a yapılan itiraz sonucu dava tekrar görüldü. Dava’nın tekrar görülmesi ile Sefa Sirmen’in İhalesiz,  Usulsüz Ve Haksız Bir Şekilde Akaryakıt Alması Dolayısıyla Kamuyu Zarara Uğratması Nedeniyle 3 ay 22 hapis cezasına çarptırılmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817