Şehide Son Görev Yapılıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak bölgesinde yürütülen Kilit-Pençe operasyonu sırasında yaşanan çatışmada Başiskeleli Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı (27) şehit düştü.


Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı’nın cenazesi dün ilimize getirildi. Kartepe’deki Cengiz Topel Havalimanı’na getirilen şehidin naaşı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün de katıldığı askeri törenle askerler tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına taşındı.


Törene protokol mensuplarının yanı sıra şehidin yakınları da katıldı. Öte yandan şehidin naaşı ilk olarak helallik alınması için baba ocağına getirildi. Burada da başkanlar; Tahir Büyükakın ve Yasin Özlü şehidin tabutuna omuzlayarak alana kadar taşıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817