Şehidimiz İçin Baba Ocağında Mevlit Okundu


 

15 Temmuz 2016’da İstanbul’da FETÖ terör örgütü ve işbirlikçileri ile girilen çatışmada şehit olan Derinceli Polis Memuru Serdar Gökbayrak için, baba ocağında Mevlid-i Şerif okundu.

,Şehidimiz Gökbayrak’ın ölümünün üçüncü yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen okumaya Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Derince Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Kemal Bayraktar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidimizin evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif sonrasında tüm Şehitlerimiz dualar eşliğinde rahmetle anıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817