Şehidimizin Cenazesi Memleketine uğurlandı
 Trabzon’un Maçka İlçesi’nde arazide PKK’lı teröristle girdiği silahlı çatışmada yaralanan ve daha sonra da hayatını kaybeden Uzman Çavuş Osman Gazi Çetingöz, memleketine uğurlandı.

Cengiz Topel Hava Alanı’nda düzenlenen tören sonrasında şehit ve ailesi Trabzon’a gönderildi. Törene, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, askeri ve personel ve protokol katıldı. Güzeloğlu, şehit babası Kerim Çetingöz’ün elinden tuttu ve sabırlar dileyerek yanından ayrılmadı.

Uzman Çavuş Osman Gazi Çetingöz, girdiği silahlı çatışmada ağır yaralanmış, daha sonra da hastanede vefat etmişti. Evin tek erkek çocuğu olan ve Körfez Sipahiler Köyü’nde oturan İmam Kerim Çetingöz’ün oğlu olan şehit Uzman Çavuş, 2 ay önce göreve başlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817