Şehidimizin İsmi Bu Kütüphanede Yaşatılacak

Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, “Şehidimizin acısını dindirmeyecek ama onun adına kurulan bir kütüphane, ilmin ve bilimin ışığında evlatlarımıza kılavuz olacak” dedi

Körfez İGSAŞ Ortaokulu’nda şehidimiz Raşit Yücel'in anısına oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi, İGSAŞ Ortaokulu ve Şehit Kütüphaneleri Platformu işbirliği ile hayata geçirilen kütüphanenin açılışına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk, Okul Müdürü Murat Dumansız ve çok sayıda davetli katıldı.

GELECEK NESİLE KILAVUZ OLACAK

Şehidimizin ailesinin de katıldığı açılışta kurdele kesimi sonrasında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Şehitlerimizin adının yaşatılması, öğrencilerinde milli ve manevi değerlerimiz hakkında farkındalık sağlaması amacıyla bu tür çalışmaların yapılması önemli. Şehidimizin adının yaşatıldığı bu kütüphane, gelecek nesillerimize kılavuz olacak” dedi. Daha sonra kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817