banner2779
banner2752
banner2750

Şehir Eşkiyaları Okul Bastı
 Körfez’de faaliyet gösteren Milengaz Hacer Demirören Çok Programlı Anadolu Lisesine bir günde 3 kez baskın yapan şahıslar,bir öğrenciyi bıçaklayıp kaçtılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre Çamlıtepe Mahallesinde bulunan okula gelen şahıslar kullandıkları 54 YA 556 plakalı kiralık olduğu belirlenen beyaz  Mitsubishi  araçla önce saat 11:00de okulun bahçesine girdi. Öğrencilere bıçak gösterip daha sonra kaçan şahıslar okul idaresinin ihbarıyla polis tarafından aranmaya başladı. Ancak saat 15:00 sıralarında tekrar okula gelen şahıslar bukez İstiklal Marşı töreninden çıkan öğrencilerin önünü kestiler.Araçtan çıkan bir şahıs elindeki viski şişeni kendilerine karşı koyan Y.G adlı 11-B sınıf öğrencisinin kafasında kırdıktan sonra aynı öğrenciyi 30metre ilerde bacağından bıçakladı.

Saldırganlar olaydan sonra kaçarken okula çok sayıda polis yönlendirildi. Polis ekipleri okul kapısı önündeki şişe kırıkları ve kaldırımdaki bıçaklama yerini incelerken yarım saat sonra tekrar bölgeye gelen saldırganlar bu kez okuldan çıkan öğrencilere saldırmak istedi.Polisin müdehalesiyle saldırganlar aynı araçla kaçıp izlerini kaybettirdiler.

Bacağında bıçak yarası ve kafasında şişe darbesi olan öğrenci Körfez Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751