banner2779
banner2752
banner2750

Şehir Hastanesi’nde Sona Geliniyor

ŞEHİR HASTANESİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Emine Zeybek, Kocaeli İl Sağlık  Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Dr.Şahin Talus önceki gün Gama-Türkerler Holding Yönetim Kurulu üyeleri Levent Kartal, Bertan Baran, Yalçın Eligüzeloğlu ve Medikal Koordinatör Prof.Dr.Tümer Çorapçıoğlu ile bir araya gelip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CEPHANELİK MEVKİİNDE DEV SAĞLIK KAMPÜSÜ: İÇİNDE YOK, YOK

İzmit Cephanelik Mevkiinde toplam 368 bin 668 m2 alan üzerine yapılan, bin 208 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi tamamlandığında, genel hastanenin yanında Onkolojiden Kalp Damar Cerrahi Merkezine, Organ Nakli Merkezinden Yanık Tedavi Merkezine, Tüp Bebek Merkezinden Yataklı Fizik Tedavi Merkezine, Diyaliz Merkezinden Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezine kadar en gelişmiş teşhis ve tedavi üniteleri ile Kocaeli’ye ve çevre illere en üst düzeyde sağlık hizmeti verecek. Ayrıca aynı kampüs içinde Yüksek Güvenlikli Psikiyatri Hastanesi de hizmete girerek bölgede alanında ilk olacak.

HASTANENİN %74’Ü TAMAMLANDI

İlimizdeki sağlık hizmetlerine yeni bir boyut kazandıracak olan Şehir Hastanesi’nin %74’ünün tamamlandığı ve yıl sonunda hizmete gireceği belirtildi. Başkan Ellibeş ile Zeybek, firma yöneticilerinden bu tarihte gecikme yaşanmaması gerektiğini, Kocaeli’nin bu hastanenin bitirilmesini heyecanla beklediğini belirtti. Yöneticiler bu tarihin kesin olduğunu bir kez daha kaydetti. Ellibeş, AK Parti döneminde özellikle sağlıkta Türkiye’nin bir devrim yaşadığını dikkat çekerek, şunları söyledi:

ELLİBEŞ: “SAĞLIK HİZMETİNDE YENİ BİR BOYUT”

“Türkiye, sağlık alanında Cumhuriyet tarihinin en köklü dönüşümünü AK Parti döneminde yaşadı. Bu nedenledir ki, tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını sürecinde gelişmiş ülkeler dahil birçok devlet zor anlar yaşayıp, halkını mağdur ederken Türkiye, güçlü sağlık ordusuyla birlikte halkına her türlü imkanı sağlamayı başardı, insanca yaklaşımlarla mücadelesini sürdürdü. Şimdi kamu-özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilen şehir hastaneleri sağlık alanındaki reformları yeni ve çok önemli bir safhaya taşıyor. Bu hastane aynı zamanda şehrimizin marka değerini de artıracaktır. Projenin söz verilen tarihte tamamlanması için bizler de konunun yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751