Şehir Merkezinde Fuhuş...
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezinde fuhuş yaptıkları iddiası ile 2 eve düzenlediği operasyonda 5 kişiyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 155 Polis Hattı’na gelen “Belsa Plaza’da bulunan bir kafede fuhuş pazarlığı yapılıyor” ihbarı üzerine harekete geçti. İlknur B., isimli kadının kafede oturarak müşterilerle görüştüğünün tespit edilmesi üzerine, polis ekipleri de müşteri kılığına girerek İlknur B., ile görüşmeye başladı. Daha önceden seri numaraları alınmış olan paraları hazırlayan ekipler, 2 ayrı evde 5 kişinin olduğunu tespit etti.

MÜŞTERİ KILIĞINDA

Kadınlarla 200 lira karşılığında anlaşan ekipler, eve gittiklerinde paraları teslim eder etmez operasyon için düğmeye bastı ve İlknur B. (38) ile birlikte evde bulunan K.K., P.D., H.Ş. ve Z.Y.’yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen kadınlar “Fuhuşa teşvik, yer temin etmek ve aracılık” yapmak suçlamaları ile haklarında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Kadınlar daha sonra Zührevi Hastalıklar Hastanesi’ne götürülerek kontrolleri yaptırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817