Şehir turu yapıp, Lunapark'ta gönüllerince eğlendi
 Gölcük Belediyesi tarafından her yıl tertip edilen, Geleneksel Sünnet Şöleni bu yılda hazırlanan program doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Şölen önceki gün Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda 74 çocuğa sünnet kıyafetlerinin dağıtılmasıyla başladı.

2. Gün etkinliklerinde Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü Personelinin koordinesinde 74 Sünnet çocuğu ve aileleri Anıtpark’ta toplanıp, Gölcük Belediyesine ait otobüslerle şehir turu yapıp ( D.dere-Halıdere sahil turu) Sultan Baba Türbesi ziyaret ettikten sonra, Lunaparkta gönüllerince eğlendiler. Anıtpark’ta toplanan Sünnet çocukları ve ailelerini Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci uğurladı.

Şehir turu yapan sünnet çocukları daha sonra Sultan Baba türbesini ziyaret ettiler.Türbenin içine gruplar halinde giren çocuklar  burada görevli eşliğinde birlikte dua ettiler. Türbe ziyaretinin ardından Belediye Otobüsleriyle Kalıcı konutlardan Kavaklı Sahilindeki Barbaros Hayrettin Paşa Parkındaki Lunaparka gidildi. Lunaparka gelen çocuklar atlıkarınca, çarpışan arabalar, dönme dolap gibi oyuncaklarda doyasıya eğlenme imkanı buldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817