banner2779
banner2752
banner2750

Şehit Eren Anıldı!

Siyasal gündemdeki konuların ele alındığı, parti çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantının ardından il ve ilçe teşkilatları özel bir program düzenledi.

İl başkanı Mehmet Ellibeş öncülüğünde gerçekleşen programda teşkilat mensupları yeni yıl ile birlikte yayına giren “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izlediler.

TUNA DA KATILDI

Düzenlenen film etkinliğine teşkilat mensupları büyük ilgi gösterdi. Programa katılanlar arasında il başkanı Ellibeş’in yanı sıra, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve aileleri katıldı.

FİLMİN KONUSU!

Program sonunda bir açıklama yapan il başkanı Mehmet Ellibeş, “11 Ağustos 2017’de teröristlerin yerini tespit ederken yaşanan çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik başta olmak üzere, vatan için hayatlarını hiçe sayan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla, rahmetle, minnetle yad ediyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751