ŞEHİT İHSAN UĞUR PARKI AÇILDI


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Mahmut Öztürk, Emine Okanalp, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Ak Parti İzmit İlçe Yöneticileri, Şehit İhsan Uğur’un eşi Nurgihan Uğur, kızları Esra Canset ve Elif Setanay Uğur, Kazım Karabekir Okulu öğretmen ve öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AİLEMİZ İÇİN ÇOK ANLAMLI

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Şehit İhsan Uğur’un eşi Nurgihan Uğur “ eşimin adının verildiği Şehit İhsan Uğur Parkı ailemiz için onur verici oldu. Çocuklarım ve benim için bu parkın anlamı çok büyük. Burası bizim yaşam enerjimizi yükseltecek. Umarım bizim için olduğu kadar Kadıköy Mahallesi’nin çocuklarına da mutluluk verir. Bu parkın açılması ve eşimin adının verilmesine vesile olan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

BURUK, GURURLU VE COŞKULUYUZ

Şehit İhsan Uğur’un eşi Nurgihan Uğur’un ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan hem coşkulu hem de buruk bir an yaşadıklarını belirterek, “Bugünkü park açılışımızda hem büyük bir coşku hem de büyük bir burukluk yaşıyoruz. Bu memlekete kim bir çivi çakıyor ise başımın üstünde yeri var. İzmit Belediyesi olarak şehitlerimizin anısını yaşatıyoruz. Burada sizler için güzel bir park yaptık. Her şeyin en iyisi olsun istedik. Sizler her şeyin en iyisine, güzellerine layık. Kadıköy Mahallemiz eskisinden çok daha güzel olacak” dedi.

ŞEHİDİM ADINA ÇOK GURUR DUYUYORUM’

Törende son konuşmayı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu parktan övgüyle bahsederek, “Şehit İhsan Uğur Parkı’mızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu parkımızın bir şehit adıyla anılması çok onur verici bir duygu. Görevi başında kahramanca görevini yaparken şehit olmak herkese nasip olmaz. Şehrim ve şehidim adına çok gurur duyuyorum. Kocaeli eskisi gibi değil. Kocaeli her alanda çok değişti. İzmit halkı, Kocaeli halkı en iyisine en güzeline layık. Yapılan bu çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese başka İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817