banner2779
banner2752
banner2750

Şehit Kütüphanesi Kitap Desteğinizi Bekliyor

İKİ ŞEHİDİMİZ ADI VERİLECEK

        2016 yılında Şanlı Urfa Viranşehir Karakuzu Jandarma Karakolu'na PKK  tarafından yapılan saldırıda, 26 yaşında şehit olan Körfezli Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer ile yine, Siirt Kırsalında PKK tarafından şehit edilen Körfezli 22 yaşındaki Komando Er Emre Kaan Arlı adına açılacak olan kütüphane için çalışmalar başlatan Gazeteci Mustafa Eranıl; bayram sonrası kütüphanenin açılışını, düzenlemeyi planladığı bir programla gerçekleştireceği belirtildi.

        MEZUN OLDUKLARI OKULDA

        Şehitlerimiz adına kurulacak olan kütüphane; Körfez'de mezun oldukları Körfez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bünyesinde kurulacak olan kütüphaneye verilecek. Kütüphaneye şehitlerimizin özgeçmişleri, fotoğraflarının bulunduğu ayrıca her birine özel köşe yapılarak,  şehitlerimizin adı; mezun olduğu okulda yaşatılacak; yeni neslin şehitlerimizi tanıması sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751