banner2779
banner2752
banner2750

ŞEHİT ORKUN EYİCE’NİN İSMİ CAMİYE VERİLDİ

Körfez Belediyesi tarafından vatandaşların talepleri sonrasında Amasyalılar Mahallesi olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde Otobanüstü mevkiinde başlattığı cami inşaatını tamamladı ve ibadete hazır hale getirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte çalışmaların tamamlandığı camide incelemelerde bulundu.

İLÇEMİZE KAZANDIRDIK

Bölgenin ihtiyaçları, vatandaşların da talepleri sonrasında projenin startının verildiğini belirten Başkan Söğüt, “Göreve geldikten sonra tamamlayarak ibadete açmak adına çalışma başlattık. Çok şükür bitti ve güzel bir ibadethaneyi daha ilçemize kazandırmış olduk.

HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ

Burada geçtiğimiz yıl üzücü bir hadise yaşanmış ve bir jandarmamız şehit olmuştu. Bu hepimizi büyük üzüntüye sürükledi. Görevden dönüyorlardı. Bizler de şehidimizin ismini bu camiye vermek istedik. Camimizin ismi de Şehit Orkun Eyice Camii oldu” ifadelerini kullandı.

150 KİŞİ KAPASİTELİ

858 metrekarelik alanda inşa edilen cami, 150 kişilik kapasiteye sahip. Caminin bodrum katında bay ve bayan WC’ler ile abdesthane ve engelliler için alan yer alıyor. Çevre düzenlemesinin de tamamlanması ile birlikte caminin ibadete açılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751