banner2779
banner2752
banner2750

Şehitin Adı Camiye Verilecek

13 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan üzücü olayda, köydeki bir görevden dönen ve jandarma askerlerini taşıyan minibüs, sürekli olarak benzeri kazaların yaşandığı dik rampada frenlerinin patlaması sonucu yoldan çıkmış, inşaat halinde ki cami duvarına çarparak durabilmişti. Kazada 17 asker yaralanırken, Jandarma Uzman Çavuş Orkun Eyice ağır yaralanmıştı.

Orkun Eyice, tüm çabalara rağmen 5 Ekim 2020 tarihinde vefat ederek, kazada şehit olmuştu. Bu üzücü kazadan sonra inşaatı devam eden ve Hacı Osman Mahallesi TEM Otoyolu üzerindeki bölgeye hizmet verecek olan cami tamamlandı. Modern bir şekilde tamamlanan cami açılışa hazırlanırken  Belediye Başkanı Şener Söğüt  meclis üyelerine öneride bulunarak camiye şehit askerin isminin verilmesini talep edecek.

Caminin Şehit Uzman Çavuş Orkun Eyice adıyla açılacağı belirtildi. Mecliste de ismin onaylanacağı ve şehit askerin adıyla caminin hizmet vereceği belirtildi.

Kaza olmadan önce cami için düşünülen Otoban Üstü Camii adının da hiç kullanılmayacağı ve şehit askerin adıyla caminin açılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751