Şehitler Yemeğinde Duygular Coştu

Körfezli genç işadamı Eczacı Caner Göçmez tarafından düzenlenen etkinlikte, ilçede oturan şehit aileleri ve yakınları Tütünçiftlik Çınar Park Otel’de buluştular. İlk olarak bir birleriyle tanışan aileler, birlikte yemek yerken, anılarını ve duygularını paylaştılar. Tanışma yemeğinin ardından toplantı salonunda şehitler için okunan dualara ve Kur’a eşlik eden aileler, birbirlerini teselli ederek güç verdiler. İsa Topçu tarafından okunan Kur’an Tilavetini dinleyen şehit aileleri duygusal anlar yaşadılar.

Caner Göçmez, şehit ailelere günün anısını yansıtan bir asker tablosu hediye ederek geceye ayrı bir duygusal anlam kattı. Toplantı sırasında alınan kararla, şehit ailelerinin karşılıklı görüşmeleri, buluşmaları ve belirlenecek bir tarihte de toplu olarak Çanakkale gezisi düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Buluşma etkinliğine, Hüseyin Özen, Ömer Kumaş, Şaban Arlı, İsa Topçu, Gazi Altay, Caner Göçmez, Aşkın Demirer, Emre Demirer, Metin Büyükoğlu, İbrahim Tezel, Kemal Arslan katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817