banner2779
banner2752
banner2750

Şehitlerimizin emanetine  her zaman sahip çıkacağız
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Körfezli şehitler Raşit Yücel ve Abdulsamet Özen’in ailelerini ziyaret etti

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Kayseri'de teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen iki Körfezli şehidimiz Raşit Yücel ve Abdulsamet Özen’in ailelerini ziyaret etti. Ziyarette şehit ailelerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Baran, “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Ve bu emanete yaşadığımız sürece sahip çıkacağız” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

İlk olarak şehidimiz Raşit Yücel’in evine giden Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran’a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz da eşlik etti. Başkan İsmail Baran, şehitlerimizin odalarını ve onlardan geriye kalan giysileri incelerken, duygusal anlar yaşadı. Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, fırsat buldukça şehit ailelerini ziyaret ettiklerini belirterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751