Şehrin yüzü gülmeye başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kent-Cephanelik arasındaki yeni mesire alanı ile Yenimahalle’deki sahil düzenlemelerinde inceleme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, yeşil alanlarıyla, mesire yerleriyle, sahil düzenlemeleriyle ve diktikleri milyonlarca ağaçla şehrin yüzünün gülmeye başladığını söyledi.    


İZMİT KENT-CEPHANELİK MESİRE ALANI
                                                 
Başkan karaosmanoğlu Kent ile Cephanelik arasında kalan yeni mesire alanıyla halk arasında Kamboçya olarak tarif edilen Yenimahalle’deki sahil düzenlemesinde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ile Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Kent’in etapları ile Cephanelik arasında kalan ve otobanın altından geçen bölümdeki yeni mesire alanında yapılan çalışmaları denetledi.  


İZMİTLİLER NEFES ALACAK                     
Başkan karaosmanoğlu kentin akciğerlerinden biri olacak ve binlerce İzmitlinin nefes alacağı yeni mesire alanıyla ilgili bilgi aldıktan sonra beraberindekilerle birlikte Yenimahalle sahiline geçti. Bir zamanlar denizin ortasına uzanan tahta iskeleler ve barakalar nedeniyle halk arasında Kamboçya olarak nitelenen alanda yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı ve daire başkanı Turan’dan bilgi aldı.   

 

 KOCAELİ HALKININ HİZMETKÂRIYIZ  

Her iki alandaki çalışmaların aralıksız ve hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli halkı, bu kenti bize emanet etti, bizi hizmet vazifesiyle görevlendirdi. Biz de Kocaeli’nin her bakımdan yükselmesi, ilerlemesi için canla başla çalıştık, çalışıyoruz. Yaşam kalitesini şehrimizin her tarafına yaymak için gayret gösteriyoruz. Kocaeli’nde umut, güven ve enerji dolu bir şehir inşa etmek için var gücümüzle koşturuyoruz. Biz Kocaeli, halkının hizmetkârıyız’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817