SEKA PARK OTEL’DE İFTAR VAKTİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Seka Park Otel, Ramazan Ayı’nda geleneksel Osmanlı yemekleri ve dünya mutfağından oluşan zengin menüsü ile vatandaşlara hizmet sunuyor. Muhteşem deniz manzarası ve yeşillikler içindeki mekanı ile göze çarpan Seka Park Otel oruçlarını, açmak isteyen Kocaelililerin uğrak noktası oluyor.

 

AÇIK BÜFE 44 TL

Yeşil ile mavinin birleştiği nezih bir mekanda iftar açma imkanı sunan Seka Park Otel, her biri kendi alanlarında tecrübeli personel ile hizmet veriyor. 20 çeşit yemek ve soğuk meze, 20 çeşit tatlı ve mevsim meyvesi, 8 çeşit salata, Osmanlı şerbeti ve sınırsız çaydan oluşan açık büfe 44 liradan vatandaşlara sunuluyor. Ayrıca 29 liradan 49 liraya kadar olan özel menüler de iftarını yapmak isteyen Kocaelililere değişik seçenekler oluşturuyor.

 

HÜNKAR BEĞENDİ, KUZU KAPAMA

Çocuk menüsünün 15 liradan sunulduğu Seka Park Otel’de birbirinden lezzetli yemekler vatandaşların damak tadına hitap ediyor. Hünkar Beğendi, Kuzu Kapama gibi ana yemeklere Osmanlı Şerbeti, Sütlü Nuriye gibi geleneksel tatlılar süslüyor. Bir çok iftar yemeği seçeneği ile vatandaşların iftar ziyafetlerinde uğrak mekanı olan Seka Park Otel’e 325 23 19 numaralı telefondan rezervasyon yapılabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817