SEKA TÜNELİNDE ZİNCİRLEME KAZA
Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken bir kişi de yaralandı. 

İzmit Seka Tüneli'nde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul istikametine gitmekte olan İ.A. idaresindeki lüks otomobil, sıkışan trafikte fren yaptı. Arkadan gelmekte olan F.G. idaresindeki 34 YY 382 plakalı araç da durdu. Peşindeki A.G. idaresindeki 34 UP 618 plakalı otomobil ise duramayarak F.G. idaresindeki araca, F.G. idaresindeki araç ise önündeki lüks otomobile çarptı. 

Ardından gelmekte olan Y.C. idaresindeki 41 P 8148 plakalı minibüs ise A.G. idaresindeki otomobile, G.G. idaresindeki 34 JB 5884 plakalı minibüs ise Y.C.'nin kullandığı minibüse çarptı. Meydana gelen trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana gelirken, araçlarda bulunan bir kişi ise hafif yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı tedavi altına alınırken, D-100 karayolunun İstanbul istikametinde yoğun araç trafiği oluştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817