Sekapark A.Ş. yeni logosu  ve hizmet anlayışını tanıttı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Altınal A.Ş.’nin adının Sekapark Turizm İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. olarak değiştirilmesinin ardından yeni logo ve şirket tanıtımı toplantısı yapıldı. Sekapark Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında şirketin yeni logosu ve şirket yapısı kamuoyu ile paylaşıldı.

YENİ LOGO TANITILDI

Basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı, Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Yalçın Özön, Sekapark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü katıldı. Sekapark A.Ş.’nin hizmet alanlarını anlatan Genel Müdür Özlü, şirketin logosunun yeşili ve deniz dışında Türkiye’nin ilk endüstriyel dönüşümünü temsil eden SEKA fabrikasını temsil ettiğini kaydetti. Özlü, şirketin yıllık cirosunun 12 milyon TL olduğunu belirtti. ‘’Sekapark ülkemizin en büyük endüstriyel dönüşüm projesidir’’ diyen Özlü, şirket logosunun Sekapark’a atfen dizayn edildiğini belirtti. Yeni şirket logosundaki logonun içindeki K harfinin uzunluğunun SEKA fabrikasının bacasını, yanındaki yaprakların ise sanayiden yeşile dönüşü ve denizi temsil ettiğini belirtti.

SEKAPARK, KOCAELİ’NİN İNCİSİ

Şirketin yönetim kurulu başkanı olan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, yapılan değişimin sadece isim değişimi değil, vizyon ve misyon değişikliğini de içerdiğini kaydetti. Sekapark A.Ş.’nin bundan sonra Kocaeli’ne daha iyi hizmet üreteceğini söyleyen Okumuş, “Ben göreve başlamadan önce Sayıştay denetçisi olarak gelip giderdim. Her gelişimde bu otelde kalırdım. Hakikaten Kocaeli’nin incisi olan Sekapark’ın içinde bir mekan. İnsanın nefes alacağı bir yer. Burada kaldığım sürede aksaklıkları hep fark ediyordum. Genel Sekreter Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra değişimi başlattık” dedi.

 

MARKANIN GÜCÜNÜ KULLANDIK

Önümüzdeki dönem yeniliklerin devam edeceğini ifade eden Okumuş, “Yıllardır belediye teşekküllerinin arpalık olarak kullanılmasına Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu son verdi” dedi. Okumuş’un ardından şirketin dönüşümünü anlatan Genel Müdür Özlü, göreve geldikten sonra şirkette yenilikler yapmaya karar verdiklerini belirtti. Özlü, “Bizim ana faaliyet alanımızın hepsi Sekapark’ın içinde. Aynı zamanda Sekapark en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olduğu için bu markanın gücünden yararlanmak istedik” dedi. ‘’Sekapark’ın marka gücünden faydalanmak için bu ismi seçtik’’ diyen Özlü, yıllık 12 milyon TL cirosu bulunan şirketin hiç vergi borcu bulunmadığının da altını çizdi.

 

LOGO DENİZ VE YEŞİLİ TEMSİL EDİYOR

Şirketin logosunda bulunan yeşil ve mavinin deniz ve doğayı temsil ettiğini belirten Özlü, logonun içindeki K harfinin uzunluğunun SEKA fabrikasının bacasını, yanındaki yaprakların ise sanayiden yeşile dönüşü anlattığını kaydetti. Otelin 85 yatak kapasiteli olduğunu belirten Özlü, ‘’10 bin 395 kişi 8 aylık süreçte bizim otelimizde kaldı. 2014 yılında 8 ayda Sekapark Otel’deki restoranlarımızda 19 bin 640 kişiye hizmet verildi. Düğün salonunda 80 organizasyonda 16 bin 94 kişiye hizmet verildi. Mevlana Kültür Merkezi’nde 8 ayda 152 organizasyonda 66 bin 630 kişiye hizmet verildi” bilgisini aktardı.

 

KENT KART’TA 2 MİLYON 340 BİN DOLUM

Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezi’nde 26 bin 650 kişiye hizmet verildiğini söyleyen Özlü, ‘’Tepeköy Kültür Merkezi’nde 75 organizasyonda 27 bin 392 kişiye, Altınkemer Kültür Merkezi’nde 86 organizasyonla 36 bin 150 kişiye hizmet verdik. Yine hizmet alanlarımızdan biri olan Kent Kart dolum merkezlerimizde toplam 2 milyon 340 bin adet dolum yapıldı. Ayrıca deniz ulaşımında 43 personel ile deniz ulaşım hizmeti veriyoruz” açıklamasını yaptı.

 

YENİ KIYAFETLER GÜLENYÜZLER’DEN

Basın toplantısının ardından yerel basın temsilcilerine Sekapark Otel’de yapılan yenilikler, otele ait soğuk hava deposu ve Sekapark A.Ş. Genel Müdürlük binası gezdirildi. Sekapark Otel soğuk hava deposunun birçok özel sektör işletmesinde dahi bulunmadığını belirten Özlü, otelde kullanılan yiyecek ve içeceklerin steril bir ortamda uygun sıcaklıkta muhafaza edildiğini belirtti. Sekapark Otel’de çalışanlarının yeni kreasyon kıyafetlerini de tanıtan Genel Müdür Özlü, yeni personel kıyafetlerinin Gülen Yüzler Engelli Merkezi’nde üretildiğini kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817