SEKAPARK’A BEBEK EMZİRME ÜNİTESİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın sosyal belediyecilik anlayışı bir süre önce ilkini Belsa  önünde hizmete açtığı Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi’nin ikincisinin SEKAPARK alanında açılacağı öğrenildi.

Türkiye’nin çocuk doktoru tek belediye başkanı olarak çocuk odaklı hizmetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Doğan “annelerin çocukları için yaptığı fedakârlığı çok iyi biliyoruz. Annelerimizin ve çocuklarımızın beklentilerini anlayan bir yapıdayız. Bunun için çocuklarımız için çalışıyoruz. Annelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. O nedenle annelerimiz için her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Belsa önünde açtığımız yer, anneler için büyük kolaylık sağlıyor. Bu konuda yoğun taleplerle karşılaşıyoruz. Bebek emzirme ve bakım ünitesinin ikincini SEKAPARK’ta yapıyoruz. Konuyla ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yakında  SEKAPARK’taki yer de hizmete girecek” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817