ŞEKER: 2023 HEDEFİMİZE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

Yönetim Kurulu Toplantısı

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği 6. İlçe Kongresi’nin ardından Koray Merdan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Koray Merdan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldılar. Merdan ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Yeni ilçe yönetimimize hayırlı bir dönem diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Hayırlı Olsun Ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Koray Merdan başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek “Ülke olarak 2023 hedefimize doğru birlikte yürürken teşkilatlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Ben hepinizin üzerinize düşen görevleri layıkıyla yapacağınıza inanıyorum. Rabbim mahçup etmesin inşallah” dedi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da ziyaretleri için Milletvekili Şeker ve Başkan Aygün’e teşekkür ederek Derince’ye hizmet noktasında el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca gün içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Kökturk, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Demir ve Halil Güngör Dokuzlar da teşkilatı ziyaret ederek Merdan ve ekibine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817