banner2779
banner2752
banner2750

ŞEKER, AK PARTİ GENÇLERİN YANINDA
 AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kandıra da seçim çalışmalarına devam etti. İlyas Şeker’e Kandıra programında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder eşlik etti. İlyas Şeker Kandıra temaslarında vatandaşlarla bir araya geldi ve Ak Parti seçim beyannamesini anlattı. Gençlere Ak Parti’nin her dönemde sahip çıktığını ve yeni seçim beyannamesinin de de ağırlıklı maddelerin gençlerle ilgili olduğunu kaydetti.

 

GENÇLERE KARŞILIKSIZ 50 BİN YETMEZ İSE 100 BİN TL DAHA

İlyas Şeker “ Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar destek vereceğiz. Karşılıksız destek verilecek. Eğer bu yetmiyorsa, kendi işini kurmak ve geliştirmek isteyen gençlerimiz 50 bin liralık hibe üzerine, 100 bin lira faizsiz kredi de alabilecek. Gençler faizsiz kredi için kredi fonu arayıcılığıyla yüzde 85 kefaret sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıla kadar gelir vergisi ödemeyecek. İlk kez iş bulan gencin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız” dedi.

 

GENÇLERİMİZİN GENEL SAĞLIK SİGORTASINI DEVLET ÖDEYECEK.

Gençlerimizin istihdamının bu derece desteklendiği dünyada başka bir örnek yok. Yine bugünlerde çok gündemde olan bir husus. Lise ve üniversite mezunu gençlerimizin genel sağlık sigortası primlerinin ücretsiz bir şekilde devlet tarafından yapılmasını ve bu şekilde iki yıl boyunca gençlerin sağlık sigortasından yararlanmasını sağlayacağız.

 

GENÇLERE ÇEYİZ HESABI

İlyas Şeker “Gençlerde evliliğin teşvik edilmesi kapsamında çeyiz hesabı başlatacağız. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20’si oranında, devlet destek verecek. Doğum hediyesi gibi devlet destek verecek” şeklinde sözlerini bitirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751