banner2779
banner2752
banner2750

ŞEKER: BABA OCAĞINDA OLMAKTAN MUTLUYUM
 AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Başkanlığını Yücel Molla İsmailoğlu’nun yaptığı Erbakan Vakfı’nı ziyaret etti. SKM kapsamında düzenlenen ziyarette İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Nurullah Yılmaz da yer aldı. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette vakıf yöneticileriyle sohbet eden Şeker, ülkenin geçmişte yaşadığını sıkıntılara işaret ederek, birlik olma çağrısında bulunarak, “Bu evin bir ferdi olarak desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

BİRLİK ÇAĞRISI

Ülke olarak elde edilen özgürlüklerin garanti altına alınması gerektiğine dikkat çeken İlyas Şeker, bunun da yeni anayasa ile mümkün olduğunu ifade etti. Şeker, “Kazanımlarımızı yeni anayasa ile güvence altına almalıyız. Yeni anayasayı yapabilmemiz için de mecliste anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olmamız gerekiyor. Geçmişte ülke olarak çok büyük sıkıntılar yaşadık bunları hepimiz biliyoruz. Bu sıkıntıları tekrar yaşamamak adına, daha güzel işler başarabilmek adına birlik içinde olmalıyız. Elde ettiğimiz kazanımlardan rahatsızlık duyanlar var o yüzden birlik içinde olmalıyız.

 

‘İKTİDARIN HER HAYIRLI İŞİNDE ARKASINDAYIZ’

Erbakan Vakfı Başkanı Yücel Molla İsmailoğlu da vakıf ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunarak önümüzdeki dönem projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İsmailoğlu, “Hayırlı her işte motor, şer işlerde fren olmaya varız. Bu nedende iktidarın yaptığı her hayırlı işte motor olmaya varız.  Güzel olan her şeyde arkanızdayız. Allah yardımcınız olsun. Önümüzdeki seçimlerin kardeşlik havasında seçim olmasını diliyoruz. 7 Haziran seçimlerinin milletimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751