banner2779
banner2752
banner2750

ŞEKER, BİR GÜNDE 15 KÖY ZİYARET ETTİ
 AK Partili İlyas Şeker seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. bu kapsamda geçtiğimiz gün İzmit İlçe SKM programları doğrultusunda İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile İzmit’in köylerini ziyaret eden Şeker, köy sakinleri tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Şeker ve Korkmaz sabahın erken saatlerinde Sepetçi Köyü ile başladıkları köy ziyaretlerine sırasıyla Gökçeören, Nebihocalar, Böğürgen, Şahinler, Kaynarca, Hakkaniye, Süverler, Kulmahmut, Fethiye, Çağırgan, Bulduk, Çayırköy, Durhasan köyleri ile devam ederek Eseler Köyü ile tamamladı.

 

KÖYLERDEN SICAK KARŞILAMA

Köy temsilcileri ve muhtarlar tarafından İlyas Şeker ve Ali Korkmaz, her köyde vatandaşlarla oturup sohbet etti. Köy sakini vatandaşlar, Şeker’i ilgiyle dinledi. Gerçekleştirilen köy ziyaretlerinde hükümetin yatırımlarından bahseden Şeker, Kocaeli büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi’nin köyleri şehirlerden ayrı tutmadığını ve büyük yatırımlar yaptığını ifade etti. İlyas Şeker, “Köylerimize çok güzel hizmetler verildi. Sizlerde bu hizmetlerin karşılığını bizleri destekleyerek en güzel şekilde verdiniz. Hizmet istikrarının sürmesi için yine 7 Haziran’da sizlerden aynı desteği bekliyoruz” dedi.

 

‘HALKIMIZI MAHCUP ETMEDİK’

Eski Türkiye’yi hayal eden bir muhalefet ile Yeni Türkiye’yi hayal eden bir iktidar olduğunu ifade eden Şeker, “Bu milleti Allah’ın izniyle eski karanlık günlerine geri götürmelerine izin vermeyeceğiz ve birlikte yeni Türkiye’ye yürüyeceğiz. Bizim amacımız milletimizin huzur içinde yaşaması. Biz 12 yıldır AK Parti olarak iktidardayız, hizmetlerimizin kalıcı ve sürdürülebilir olması için AK Parti ile yola devam etmemiz gerekmektedir. Daha önce olduğu gibi yine dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Bizler sizi hiçbir zaman mahcup etmedik ve hizmetlerimizle desteklerinizin karşılığını verdik” dedi.

 

MİTİNGE DAVET

İlçe Başkanı Ali Korkmaz da köylerde her zamanki samimiyetle karşılandıklarını ve bunun mutluluk verici olduğunu ifade ederek,  7 Haziran genel seçimlerinin önemine dikkat çekti. 80 anayasasının ülkenin önünü açamayacağını ve ülkeye dar geldiğini söyleyen Korkmaz, yeni bir anayasanın şart olduğunun altını çizdi. Korkmaz açıklamalarının devamında, “Halkımıza güveniyoruz. 2023 Türkiye’sinde daha demokratik bir Türkiye için daha fazla destek istiyoruz” dedi. Öte yandan Korkmaz, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Perşembe Pazar alanında yapılacak olan dev mitinge vatandaşları davet etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751