banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

   Şeker, “Bu Seçimler Ülkemizin Beka Seçimi”


SKM programlarını gerçekleştirmek için Kandıra’da bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçede köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Şeker ve Turan’a AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur ile birlikte Cumhur İttifakı çatısı altındaki her iki parti yöneticilerinin de eşlik ettiği programlar AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yapılan istişare ile başladı. Ziyaretlerde konuşan Milletvekili İlyas Şeker, “Bu seçimler Ahmet’in Mehmet’in belediye başkanlığı seçimi değil, ülkemizin birlik, bütünlük ve beka seçimi” diye konuştu.

 

DÖRT AYRI KÖYDE PROGRAM 
Gün boyu Kandıra’da dört ayrı köyde programlar düzenleyen Şeker ve Turan, ilk olarak Pınarlı Köyü’nü ziyaret ederek muhtar Hüseyin Gün ve hemşehrileriyle seçim sürecini değerlendirdi. Pınarlı'nın ardından Akçaova köyüne konuk olan Şeker ve Turan, burada muhtar Remzi Yüce ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Merkez Erikli ve Erikli Belen köyleri ziyaretinde muhtar Ramazan Öğren ve vatandaşların ilgisi ile karşılanan Şeker ve Turan, günün son programında ise Hacımazlı’da muhtar Mustafa Dinç ve hemşehrileri ile buluştu.

 

İLÇE BELEDİYESİ, BÜYÜKŞEHİR VE HÜKÜMET UYUMU

Köy ziyaretlerinde konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Önümüzde bir seçim süreci var. Geçmişte Kandıra’da görev yapan belediye başkanlarımız önemli hizmetlerde bulundu bu seçimlerde inşallah yolumuza Adnan Başkanımızla devam edeceğiz. Şimdi bayrağı Adnan Turan devralacak ve sizin desteklerinizle yoluna devam edecek. Tabi hizmet noktasında Büyükşehir ve ilçe belediyesi uyumu da çok önemli. Kandıra Belediyesi’nin bütçesi belli. Bu yüzden ilçeye daha çok hizmet gelebilmesi adına ilçe belediyesi, Büyükşehir ve hükümet uyumu önem taşıyor. İnşallah desteklerinizle güzel hizmetler yapacağız” dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK SEÇİME GİRİYORUZ

Şeker konuşmasında 31 Mart seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını ifade ederek “Hepiniz basın kuruluşlarını, televizyonları takip ediyorsunuz. Bu seçimler geçmişe oranla çok farklı. Biz MHP ile Cumhur İttifakı’nı oluşturarak seçime birlikte giriyoruz. Kandıra’da belediye başkan adayımız AK Partili ama meclis üyesi listemizde de her iki partimizden de arkadaşlarımız var. Karşı tarafa baktığımızda da Millet İttifakı var. Bu ittifaka destek veren HDP’nin söylemlerini görüyorsunuz. Bu seçimler Ahmet’in Mehmet’in belediye başkanlığı seçimi değil, ülkemizin birlik, bütünlük ve beka seçimi. Oyumuzu kullanırken dikkatli olmamız lazım. Kandıra’mızdan Cumhur İttifakı’na iyi bir destek çıkacağını inanıyorum.”  dedi.

 

BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkan Adayı Adnan Turan da Cumhur İttifakı çatısı altında ilçede uyumlu bir süreç yürüttüklerini belirterek “Bu birlik ve beraberliğimiz Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra da devam edecek” dedi.

 

BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkan Adayı Adnan Turan da Cumhur İttifakı çatısı altında ilçede uyumlu bir süreç yürüttüklerini belirterek “Bu birlik ve beraberliğimiz Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra da devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826