Şeker : Bütün Belediyeleri AK Parti Kazanacak
 AK GENÇLER İLYAS ŞEKER'İ AĞIRLADI

 

AK Parti Körfez gençlik kolları ilçe binasında genç üye katılım programı düzenledi. AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'in katıldığı programda gençlik kollarına katılan 100 genç üyeyi temsilen 10 gence parti rozeti takıldı.

 

Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık '' Heyecanımız Büyük''

 

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Körfez gençlik kolları başkanı Kadir Alçık; ‘’Bugün sayın milletvekilimizin huzurunda partimize yeni katılan genç arkadaşlarımıza rozetlerini takacağız, teşkilatımızın yeni üyelerine ailemize hoş geldiniz diyorum. Yerel seçimlerin startını verdik, çalışmalarımız hızla devam ediyor, dünya liderimizin izinde büyük bir heyecanla ilçemizde siyaset yapıyoruz ve aramıza katılan yeni arkadaşlarımızı da bu heyecana ortak etmekte kararlıyız.’’

 

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun '' Yeni Üyelerimizi Kutluyorum ''

 

Gençlik kollarından övgüyle bahseden ilçe başkanı Engin Koyun; ‘’ Bu akşam teşkilatımızı ziyaret eden Kocaeli milletvekilimiz Sn İlyas Şeker’e teşekkür ediyorum, sn vekilimiz siz gençlere ne kadar çok değer verdiğini programınıza katılarak göstermiştir. Partimize katılan genç arkadaşlarımızı kutluyorum ve ailemize hoş geldiniz diyorum.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ‘’Biz Gençlere Değer Veriyoruz ‘’

 

Gençlik kollarına yeni katılan gençlere AK Parti ailesine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan milletvekili İlyas Şeker; Milletimiz ve ülkemizin güzel bir geleceği olması için yaptığınız tercihten dolayı sizleri kutluyorum, size değer verilen ve güvenilen bir teşkilata üye oldunuz.

 

 AK Parti sizlere güvendiği ve gençlerin de siyasette aktif rol almasını istediği için seçilme yaşının 18 olmasını istiyor, başka partiler buna karşı çıkıyor, bizler sizlere güveniyoruz güvendiğimiz içinde AK Parti kadrolarında gençlere her zaman yer vardır. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz.

 

Gençlerimiz için hükümetimiz çok ciddi çalışmalar yaptı yapmaya da devam ediyor. Açılan üniversitelerimiz, kaldırılan okul harçları, verilen burslar, ücretsiz dağıtılan ders kitapları bunların tamamı gençlerimizin daha güzel bir geleceğe sahip olması içindir.

 

Geçmişte sizlerin bilmediği ailenizin çektiği sıkıntıları, çocuklarınızın yaşamaması için çok çalışmamız gerekiyor.

 

Ülkemizde bizden önce hastaneye gitmek isteyen bir vatandaş numara almak için gecenin üçünde yollara düşerdi, muayenesini olduğunda akşama kadar ilaç için sıra bekler akşam ancak evine dönebilirdi, bunları belki sizler yaşamadınız ama anneleriniz babalarınız yaşadı.

 

Ülkemizin başında İmf denen bir sıkıntı vardı borç almak için sıraya girip beklerdi geçmişte bu ülkeyi yönetenler, şimdi ne oldu borcumuz bitti İmf bizden borç para alıyor.

 

Sizlere soruyorum geçmişte bunları yaşarken, günümüzde neden böyle olumlu gelişmeler yaşanıyor. Ülkemizde 2002 den sonra petrol rezervlerimi bulundu yada yeni kaynaklar mı ortaya çıktıda ülkemiz zenginleşti, hayır aynı bütçelerle ülkemiz çok daha iyi bir şekilde kalkınıyorsa ve yönetiliyorsa bunun sebebi milletimizin güveni ve duasını arkasına alarak seçilen lider ve o liderin kadrolarıdır.

 

Gündemle alakalı soruların yöneltildiği programın son bölümünde partiye yeni katılan gençlere rozetleri takılarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817