banner2779
banner2752
banner2750

ŞEKER: ‘’ ÇAYIROVA’NIN ÇEHRESİ BU SOSYAL ALANLA DEĞİŞECEK ‘’

BELEDİYE BAŞKANI ve İLÇE BAŞKANI EŞLİK ETTİ

   Kocaeli Milletvekili Şeker’in yapımı Çayırova Belediyesi tarafından tamamlanmak üzere olan Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kent Park’ı incelemesi esnasında Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür hazır bulundular.

   Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kültür merkezi ve alışveriş merkezi hakkında milletvekili Şeker’i ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmeyi de ihmal etmedi.

KÜLTÜR MERKEZİ ve ALIŞVERİŞ MERKEZİ BÖLGENİN YENİ YÜZÜ OLACAK

   Çayırova Belediyesi tarafından yapımında sonuna gelinen kültür merkezi ve alışveriş merkezinden oluşan komplekste incelemelerde bulunan Şeker; “ Nitelikli ve kaliteli bir alışveriş̧ merkezi, marka şehrin önemli unsurları arasında yer almaktadır. İstanbul gibi metropol bir şehre sınır olan ilçemizin daha çok kalkınması ve cazibe merkezi haline gelebilmesi için çeşitli büyüklüklerde, tamamı belediyeye ait 100 milyon TL değerinde yaklaşık 60 iş yeri inşa edildi. Yapılan bu sosyal alanda ebeveynler rahatça alışverişlerini yaparken çocuklarımız ise sinema ve tiyatroda vakit geçirebilecekler.” ifadelerini kullandı.

   Aynı kompleks içerisinde yer alan ve ilimizin en büyük kültür merkezi olma özelliğine sahip olacak olan Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni gezen ve yapımında sona gelinen merkezi çok beğendiğini ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker; ” 32 bin m2 kapalı alana sahip olan kültür merkezimizin içerisinde konferans salonları, toplantı odaları, tiyatro salonları ve sinema salonları yer alıyor. Aynı zamanda kültür merkezimizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda unutulmadı. Kültür merkezimizin içerisinde yer alan ana sınıfları, eğitim merkezleri ve spor salonları çocuklarımızın emrine amade durumda. Çayırova’nın çehresinin bu sosyal alanla değişeceğine inanıyorum.  Bu güzel hizmetlerin ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılan kültür merkezinin ve alışveriş merkezinin en kısa zamanda kullanıma açılması temenni ediyorum. Yapılan tüm bu hizmetler halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751