ŞEKER'DEN KARAMÜRSEL'DE SAHURA KADAR ÇALIŞMA

Şeker’den Karamürsel’de sahura kadar çalışma

AK Parti Karamürsel İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği programlar kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Karamürsel’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Şeker’e AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Karamürsel SKM Başkanı Orhan Gülbaş, Karamürsel Belediyesi Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Belediyesi Başkan Vekili Mesut Çetinkaya, AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları yöneticileri eşlik etti. Gündüz Karamürsel esnafını ziyaret eden Şeker, sahura kadar Karamürsel’den ayrılmadı.

İLK SEÇİMİ BURADA KAZANDIK
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in Karamürsel ziyaretinin önemli bir bölümü Ereğli Mahallesi’ne ayırıldı. İftar öncesi Ereğli esnafı ve vatandaşlarını tek tek gezen Şeker, sıkmadık el bırakmadı, sorunları ve talepleri dinledi. ‘Ereğli bizim göz bebeğimiz, AK Parti Türkiye genelinde ilk seçimini burada kazanmıştır’ diyen Şeker Ereğli esnafından ve vatandaşından 24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Şeker, orucunu Ereğli’nin gençleriyle birlikte sahilde kurulan sofrada açtı.

NEREDEN NEREYE…
İftar sonrası SKM programı kapsamında Ereğli sahilinde genç kürsü programı gerçekleştirildi. Şeker, gençlere özellikle AK Parti öncesi Türkiye ile AK Parti sonrası Türkiye’yi anlattı. Konuşmasında Şeker, “Hepiniz çok gençsiniz. Hemen hemen 2001 yılında kurulan AK Parti ile aranızda çok yaş farkı yok. Bu ülkede AK Parti öncesini büyükleriniz çok iyi bilirler. İnsanımız hastanede para ödeyemediği için rehin alınıyordu. Bu ülke IMF’ye mahkum edilmişti. Bu ülkenin nereden nereye geldiğini onlar çok iyi bilir” ifadelerine yer verdi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ
24 Haziran’da bir sistem değişikliği öneriyoruz’ diyen Şeker, “Bu seçimler çok önemli. Bir sistem değişikliği öneriyoruz. Bu sistem değişikliği ile seçimi kim kazanırsa sistemi o kuracak. Eğer sistem sağlıklı bir şekilde kurulursa Türkiye’nin önü çok açık. Eğer problemli bir şekilde kurulursa gerçekten çok yazık olur. Hep birlikte çalışmak zorundayız” dedi. Gençler, Şeker’in ‘durmak yok’ sloganına ‘yola devam’ diyerek karşılık verdi.  Konuşmasının ardından Şeker, gençlerin sorularını yanıtladı.

SAHUR CUMHUR İTTİFAKIYLA
Teravih namazının ardından Şeker, gençlerin Karamürsel Vapur İskelesi’nde kurdukları stantta vatandaşlarla buluştu. Sahura kadar ilçede çalışmalara devam etti. Sahurda ise cumhur ittifakının ilçe temsilcileri MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ile Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın da katılımıyla Çamçukur Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817