banner2779
banner2752
banner2750

ŞEKER GÜNÜ KÖRFEZ'DE GEÇİRDİ

Kentimizde geçirdiği her gününü teşkilat çalışmaları kapsamında saha programları ile geçiren milletvekili Şeker, dün Körfez ilçede bir dizi temasta bulundu, nokta ziyaretleri gerçekleştirdi.

NOKTA ZİYARETLERİ YAPTI

Milletvekili Şeker’e Körfez’deki teşkilat programları sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve kalabalık bir partili grup eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen programlarda esnaf ve Körfez ilçenin tanınmış simalarına uğrayan Şeker, bazı isimlere de taziye ziyaretinde bulundu.

GRUP TOPLANTISINA KATILDI

Bu arada Milletvekili İlyas Şeker, ilçe başkanı Ramazan Tuna ve parti yöneticileri, ziyaretleri kapsamında Mustafa Genç, Nevzat Coşkun, Tekin Dursun ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit’i ziyaret ederek sohbet etme imkanı buldular. Öte yandan milletvekili Şeker; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katıldığı grup toplantısına iştirak etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751