Şeker, Körfez’i Turladı.

Reyhanlı’daki Patlamada Yaralanan Genç İmama Geçmiş Olsun Ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve meclis üyeleriyle birlikte ilk olarak Yukarı Hereke mahallesinde ikamet eden, Reyhanlı’da imam olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda yaşanan patlamada yaralanan Mustafa Sağlam’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Milletvekili Şeker yaptığı açıklamada “o olayı gerçekleştiren ve arkasında bulunan tüm zalimler mutlaka hesabını verecek” dedi. Milletvekili Şeker ve beraberindekiler daha sonra Yukarı Hereke’de yaşanan hortum olayında mağdur olan aileleri ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler.

Şeker, Petkim Önü Köprülü Kavşak Çalışmalarını İnceledi

Yukarı Hereke’de yapılan ziyaretlerden sonra, Körfez’de hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan milletvekili Şeker, belediye başkanı Pehlivan ve ilçe başkanı Koyun çalışmaların sonuna gelindiği Petkim Önü Köprülü Kavşak projesinde incelemelerde bulundu. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan battı-çıktı projesi ve Körfez’e yapılan diğer projeler hakkında Başkan Pehlivan, milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi.

Körfez’de her yerin şantiyeye döndüğünü, kısa zamanda birden çok projenin yükseldiğini görmenin önemine değinen Şeker “Belediyelerimiz her alanda hizmet üretiyor. Sosyal alandan-kültürel alana, üst yapı çalışmalarından - altyapı çalışmalarına, çevre projelerine kentlerimiz hızla gelişiyor.” Körfez’inde bu değişimi ve gelişimi yaşadığına vurgu yapanİlyas Şeker,başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Pehlivan’ı kutladı.




 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817