banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ŞEKER MECLİS'TE KÖRFEZ'İ ANLATTI
Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kocaeli'de bulunan limanların durumunun araştırılmasına yönelik vermiş olduğu meclis araştırmasının aleyhine AK PARTİ Grubu adına söz aldı. Şeker şu açıklamalarda bulundu; “AK Parti iktidarından önce, yani Büyükşehir Belediyesi’nden önce Körfez’e günde 100 tonun üzerinde çamur dökülüyordu. Şu anda, nüfus artışıyla birlikte günde 180, yaklaşık 200 ton civarında çamur artık körfeze akmıyor.

 

2.5 MİLYAR ELEKTRİK FATURASI

Peki, nasıl önlüyoruz bunları? Körfezin etrafında oluşturulan 8 tane arıtma tesisiyle bunlar artık arıtıldıktan sonra denize deşarj ediliyor. Tabii, bu arıtma sadece körfezde değil, artık Kocaeli'de köylerde bile arıtma var. Kocaeli'de toplam 18 tane arıtma tesisimiz var ve bunun 8 tanesi köylerde olmak üzere. Sadece ve sadece arıtma tesislerini çalıştırmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ayda 2,5 milyar TL elektrik parası ödüyor, sadece arıtma tesislerini çalıştırmak üzere.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826