banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ŞEKER, MÜTEAHHİTLERLE BULUŞTU
 Toplantıya İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Yöneticileri Cemil İncehasan, Mustafa Arpaguş, Turgay Aydıner, Meclis Üyeleri Aykut Bozkurt, Ayhan Aslanboğa ve İl Yöneticisi Ünal Geç hazır bulundu. Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

‘7 HAZİRAN YÜZYILIN SEÇİMİ’

Ali Korkmaz, “7 Haziran yüzyılın seçimi. Bizim amacımız ülkede istikrarlı ve güçlü bir yönetim. Hedefimiz 2023 Türkiye’si. Bu seçim eski Türkiye’yi bekleyenlerle, Yeni Türkiye’yi hayal edenlerin seçimi. Eski Türkiye’de kaoslar vardı ama şimdi baktığımız zaman, refaha ulaşmış istikrarlı bir ülke var. 2023 Türkiye’sinde daha güçlü refah seviyesi daha da yükselmiş  bir ülke olacak. Hem çocuklarımızın geleceği, hem de istikrarımız için bu seçimler çok önemli” ifadelerini kullanarak aynı zamanda 23 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılacak olan mitinge davet etti.

 

‘KENTSEL DÖNÜŞÜM HIZLANMALI’

Ardından söz alan Milletvekili İlyas Şeker, “Kentlere azami derecede önem vermeliyiz. Kentlerde insanlar daha rahat etsin diye binalar kuruluyor. Kenti insanların yaşayabileceği yerler haline getirmeniz gerekiyor. Bunun için kentsel dönüşüm gerekli, bu konuda sizlere de belediyelere de büyük görev düşüyor. Kentsel dönüşümün hızlandırılması lazım. Hepimizin bu kente karşı sorumluluğu var” dedi. Şeker aynı zamanda, binaların yapılmasında gereken hassasiyetin fazlasıyla gösterilmesi gerektiğine vurgu yaparak, insan canının her şeyden kıymetli olduğunu söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826