banner2779
banner2752
banner2750

ŞEKER: "RAMAZAN BAYRAMININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM"

Tüm dünyayı etkisi altına aldığı gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsle etkin mücadele ederken rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayını buruk da olsa, alışılmışın dışında da olsa hamdolsun tamamladık.

Bu ramazan bayramında maalesef önceki bayramlarda olduğu gibi coşkuyla, sevinçle, kucaklaşıp, büyüklerimizin elini öpemeyeceğimiz bir bayramı yaşayacağız.

Bundan sonraki bayramları sevdiklerimizle, büyüklerimizle birlikte yaşamak, onları ziyaret etmek istiyorsak özellikle bu bayramda ülke olarak koronavirüsle yaptığımız başarılı mücadelenin boşa gitmemesi için sağlık bakanlığı bilim kurulunun ve yetkililerinin önerilerine dikkat etmeliyiz.

Bu güne kadar koronavirüsle mücadele, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ve Sağlık Bakanlığımızın koordinesinde başarılı bir şekilde yürütüldü, neticesini de hamdolsun aldık.

Sağlık hizmetleri başta olmak üzere gerek ekonomik, gerekse sosyal alanda devletimizin aldığı tedbir ve önlemlerle vatandaşımızı, esnafımızı, işverenimizi, işçimizi, köylümüzü rahatlatacak birçok proje başarılı bir şekilde uygulamaya koyuldu. Bizler de bu sıkıntılı günlerin atlatılmasına yardımcı olmak için, bayram süresince evde kalmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, buruk olarak yaşadığımız ramazan ve sonrasında kavuştuğumuz ramazan bayramının tüm dünyada huzurun ve barışın oluşmasına ve koronavirüs salgınından kurtarılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor, tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751