ŞEKER ,"SİZLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Genç Kürsü’ programının son konuğu AK Parti Milletvekili İlyas Şeker oldu. Fatih, Gültepe ve Zabıtan Mahallesi gençlerinin katıldığı programda ilk olarak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan konuştu. Çağlayan, “Bizler, her zaman sahadayız ve çalışmalarımızda siz gençleri hep görmek istiyoruz. Sizlerin desteği bizler için önemli” ifadelerini kullandı. Çağlayan’ın ardından Milletvekili İlyas Şeker söz aldı.

KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

Genç Kürsü programında gençlerden gelen sorulara tek tek cevap veren Milletvekili İlyas Şeker, özellikle eğitim, ekonomi ve sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aktardı. Şeker, “Bizler eğitime önem veriyoruz. Kazandırılan yeni okullar ve öğretmen atalarımız ile eğitim sistemi daha da gelişti. Bizler, sizlerin geleceği için çalışıyoruz. Tabi sizler de kendinizi geliştirin. Kitap okuyun. Araştırın” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817