Şeker : Türkiye Kıskanılan Bir Ülkedir
 İLYAS ŞEKER’DEN KARTEPELİ AK GENÇLERE ZİYARET

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve il yönetim kurulu üyesi  Orhan Arıkan ile birlikte  Ak Parti Kartepe Gençlik Kolları yönetim kurulu toplantısına katıldı. 

İlyas Şeker’e Teşekkür

Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın İlyas Şeker’e Merkez Bankası önünden başlayıp Sabri Yalım Parkı’na kadar yapılan Mısır’a destek yürüyüşüne katıldığından dolayı teşekkür ederek toplantıyı başlatı.Akabinde toplantıya teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Teşkilatlar Tamam

İlçe Başkanı Hasan Kandaz’’Genel Merkezimizin istediği sandık kurullarını Kocaeli’nde ilk tamamlayan ilçe biziz.Emeği geçen gençlik kollarına teşekkür ediyorum . Kartepe’nin siyasi yapısı biraz serttir.İnşallah gençlerimizle beraber bu sertliği kıracağımıza inanıyorum . SKM(Seçim Koordinasyon Merkezi) içinde de çoğunlukla gençlerimiz yer almaktadır. Biz gençlerimizle birlik beraberlik içerisinde bugünlere kadar geldik ve inşallah bundan sonraki süreçte de bu şekilde devam edecektir.Sayın İlyas Şeker’e teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum Genel Merkez ve Meclis çalışmalarında başarılar diliyorum’’ diyerek toplantıdan ayrıldı.

Durmak Yok Çalışmaya Devam

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’’ 1 Ekim’e kadar Meclis tatilde fakat biz kendi bölgelerimizde çalışmaya devam ediyoruz, STK ve teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Özellikle gençlik kollarımızı ve kadın kollarımızı daha fazla ziyaret etmeye özen gösteriyoruz.

Şu anda seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız , önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var . Önümüzdeki bu şeçim çok önemli diyerek klişe bir ifade değildir.Çünkü bu seçimi kaybeden parti bir daha kendini toparlayamaz ve ümitleri suya düşer.Umarım biz bu seçimlerden alnımızın ‘AK’ıyla  zaferle çıkacağız.

Yerel Seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak ve ilk defa Cumhurbaşkanı’nı halk seçecek. Daha sonra Genel Seçimler ve Anayasa Referandumu yapılacak ve önümüzdeki bu dört seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek.Bunun için şimdiden başlayıp hiç ara vermeden, durmadan, yorulmadan ve sahada çoğalarak çalışmanız siz gençlerden ricamdır’’ diyerek gençleri motive etti.

Türkiye Kıskanılan Bir Ülkedir  

Gençlerin sorularına istinaden gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili İlyas Şeker’’Ülkemizde dış ve iç mihraklar olarak üzerimizde oyunlar oynanıyor. Gezi Parkı olayları da bunlardan biridir. Aynı şekilde Mısır’da da demokrasiye tahammül edemediler ve darbe yaptılar. Mısır şu anda Türkiye’nin 60’lı yıllarını yaşıyor.Ortadoğu ülkeleriyle ciddi bir manevi bağımız vardır ve bunun kopması mümkün değildir.Bununla birlikte Başbakanımızın Davos’ta ki ‘One Minute’ çıkışı Ortadoğu ülkelerine özgüven vermiştir ve sempatilerini kazanmıştır dolayısıyla Türkiye bölgede lider ülke durumuna gelmiştir ve bu birtakım güçler tarafından hazmedilememektedir. ‘’dedi .

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817