banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

  Şeker ve Alemdar esnaflarla buluştu


Yenikent Mahallesi’nde bulunan Piknik Cafe’de gerçekleşen programda Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Başkan Alemdar, esnaflarla bir araya geldi


Piknik Cafe’de düzenlendi

Derince’ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Piknik Cafe’de ilçe esnafıyla bir araya geldi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Balcı, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren’in de katıldığı programda esnaflarla bir araya gelindi. Piknik Cafe’de gerçekleşen buluşmaya katılan esnaflar sırayla konuşarak, beklenti ve taleplerini iletme imkanı buldu.


KOSGEB teşekkürü

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) kredilerinden duydukları memnuniyeti aktaran esnaflar, bazı konularda yaşadıkları sıkıntıları da aktararak çözüm konusunda yardım talep etti. Programda esnaflara yönelik bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, ilçede bundan sonraki süreçte de güzel çalışmaların sürdürüleceğini söyledi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise ülkede son yıllarda alım gücünün her geçen gün arttığını belirterek bunun esnaflara olumlu bir şekilde yansıdığını söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826