banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Şeker ve Köşker’den Beylikbağı çıkarması
KALABALIK HEYETLE BİRLİKTE

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Beylikbağı çıkarması. Beylikbağı’nda esnaf ziyaretleri yapan Milletvekili Şeker ve Başkan Köşker’e, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, başkan vekili Hüseyin Kurt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, ana kademe ve gençlik kolları yöneticileri ve mahalle muhtarları da eşlik etti. İlk olarak Mimar Sinan Mahallesi’ni ziyaret eden Milletvekili Şeker, Başkan Köşker ve beraberindeki heyet bölgeyi adım adım, sokak sokak gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara sorunlarını ve taleplerini soran AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dert dinledi.

ESNAFA HAYIRLI İŞLER

AK Parti hükümeti tarafından yapılan çalışmalar ve kazandırılan hizmetlere ilişkin vatandaşa bilgi veren Milletvekili İlyas Şeker’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de belediye çalışmaları ve bölgeye kazandırılan yatırımları anlattı. Ankara Caddesi boyunca ve Sarı Camii etrafındaki esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Şeker ve Başkan Köşker, ‘hayırlı işler’ diledi. Bölgede bulunan kıraathaneleri de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Şeker, Köşker ve beraberindeki heyet hemşeri derneklerine de uğrayarak vatandaşlara hal hatır sordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826