Şeker’den Kandıra Çıkartması

ÖLMEZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

   AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, kongreleri tamamlanmış ilçelere yapmış olduğu ziyaretlerin son durağında Kandıra’yı ziyaret etti.

   Milletvekili Şeker’e yapmış olduğu ziyarette Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve çok sayıda partili eşlik etti. Şeker, yapmış olduğu bu ziyarette;

“Öncelikle geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre ile görevine devam eden Erol Ölmez başkanımıza ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Yapılan kongre ile göreve gelen yönetimimiz nasipse 2023 seçimlerinde yapılacak olan çalışmalara imza atacaklar. Bu yüzden her birimizin omuzlarındaki yük ağır. Bunu bilip ona göre çalışmalarımızı gerçekleştirmeliyiz. Allah her birimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

KAYMAKAM VE ODALARA ZİYARET

   AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ilçe teşkilatına yapmış olduğu ziyaret sonrası ilçe başkanı Erol Ölmez, Belediye Başkanı Adnan Turan ve partililerle birlikte Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal’ı ziyaret edip özellikle pandemi sürecinde ilçede verilen mücadele ve eğitim faaliyetleri başta olmak üzere yapılan çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmede bulundu.

   Ünal’a yapılan ziyaret sonrası Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Şenol ve Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek’i ziyaret eden Şeker, pandemi sürecinde esnafın yaralarını sarmak için ekstra çaba sarfeden başkanlara teşekkürlerini ilettip yapılan çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldı.

KANDIRA YOLUNDA ÇALIŞMALAR TAKVİMİN 2 AY İLERİSİNDE

   Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler sonrası Kandıra Yolu Şantiyesine giderek burada Karayolları Kontrol Mühendisi Sonat Güner, saha şefi Mehmet Ali Akıncı ve Harita Müdürü Ergün Algülden bilgi alarak sonrasında sahada incelemelerde bulundu.

   Saha incelemesi sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker;

“ Kandıra ilçemizde yapmış olduğumuz ziyaretler sonrası Kandıra yolu şantiyesinde yetkililerden bilgi aldıktan sonra sahada incelemelerde bulunduk. İzmit’ten Kandıra istikametine doğru ilk 19 kilometrelik alanda çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini görmek bizleri sevindirdi. Yetkililerden almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda hava şartlarının da elverişli olması ile birlikte yapılan işler planlanan takvime göre iki ay önde gidiyor. İlk 19 kilometrelik alanda on adet menfez betonarme imalatı devam etmekte. Ayrıca bir adet alt geçit betonarme imalatı sürüyor, bir adet de menfez betonarme imalatı tamamlanmış durumda. 7. ve 13.kilometrelerde iki adet üst geçit ayaklarının imalatı da tamamlanmış durumda. Bu çalışmaların yanında yapılan toprak işlerinde ise dolgu, sıyırma ve yarma kazıları da akan trafiği engellemeyecek şekilde devam ediyor. Çalışmalar devam ederken kamulaştırmalar konusunda da Karayollarımız tarafından vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi noktasında titiz bir çalışma yürütüyor. Bugüne dek yaklaşık 30 milyon TL kamulaştırma bedeli vatandaşlarımıza ödenirken bir 30 milyonluk kaynak daha hazırlanması için görüşmeler hızlı bir şekilde devam ediyor.

Tamamlandığında bölgemizin trafik yükünü azaltacak, can kayıplarınının en aza inmesini ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir şekilde yolculuk yapmasını sağlayacak olan İzmit-Kandıra Yolu yapımında emeği geçen başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.