Şeker’den Kandıra Turu

KANDIRA Belediye Başkanı Adnan Turan, önceki gün AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i ilçede ağırladı. Bölgede yapılan ziyaretlerin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turan ve milletvekili İlyas Şeker, ilçede yapılan projelerle ilgili Kandıralılarla sohbet etti. Turan ve Şeker sırasıyla ilçedeki ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ile başladı.

ODALARA GİTTİ

Parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu buluşma sonrasında Şeker ve Turan, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ile bir araya geldi. Şeker, ilçedeki Covid-19 tedbirleri ve vakalar ile ilgili olarak Kaymakam Ünal ile istişarede bulundu. Başkanlar daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Şenol ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Gödek’i makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817