Şeker’den Körfez Turu

Saha çalışmalarına çıkışı ile büyük ses getiren ve vatandaşlara direkt dokunuşu ile büyük takdir gören AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı programlarda Milletvekili Şeker, bazı özel ziyaretlerde bulundu.


 


 

TAZİYE ZİYARETİ

İlçe turu sırasında esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Şeker, günü geçtiğimiz günlerde bir yakınlarını kaybeden Aydın ailesi ile Muharrem Okutan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Program sırasında Doğan Bozkurt, Yüksel Gazioğlu, Selahattin Börü, Aslan Yazıcı, Ali Şen, Ferit Kaloğlu’na da hasta ziyaretlerinde bulundu.

KOOPERATİFE DE UĞRADILAR

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarına da uğrayan Şeker ve beraberindeki AK Partililer, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, MHP İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Aslan ile Körfez-İzmit Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç ile de bir araya geldi. Öte yandan kalabalık bir partili grup da düzenlenen ziyaretlerde Şeker, Söğüt ve Tuna’ya eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817